Webbplatsens överlägg

PRISER FÖR IPTV

DEN MEST PRISVÄRDA IPTV-TJÄNSTEN

Den överlägset mest prisvärda IPTV-tjänsten just nu är en som du kan köpa via Fiverr. Är du ifrån Sverige, köp GOLD/STANDARD paketet för att få svenska TV kanaler.  Det kostar dig 105 kr för ett 12 månaders abonnemang, och du slipper krångla med att betala i Bitcoin och andra konstiga betalningsmetoder.

Var dock nogrann med att skaffa dig VPN tjänst från typ NordVPN, då nackdelen med att det är enkelt att utföra köpet, är att det är mindre säkert för dig som kund å andra sidan. Därför behöver du verkligen skaffa dig ett sådant skydd så ingen ser att du använder en IPTV tjänst. Det kostar dig några hundra extra per år, och totalt med skydd landar du på ca 600 kr per år med IPTV + VPN skydd från NordVPN, jävligt billigt!

I övrigt tycker vi detta är ett väldigt bra alternativ för dig som vill ha ett enkelt och säkert sätt att köpa ditt IPTV-abonnemang på. Nackledelen vi ser med detta alternativ är att du inte kan se sändningar i 4k. Men vanlig HD/Full HD upplösning finns. Det är troligtvis det som gör att dem kan sälja sitt abonnemang betydligt billigare än andra tjänster, då deras servers inte behöver vara lika starka, vilket dem sparar pengar på!

När du köpt abonnemanget från dem, får du en så kallad m3u länk / m3u kod som du klistarar in i IPTV appen på din mobil, surfplatta, Smart-TV. Sedan får du upp alla TV-kanaler, Serier och filmer som du kan se på. Väldigt smidigt!

Priser-för-IPTVPriserna varierar lite från IPTV-tjänst till en annan, men här är en någorlunda bra fingervisning på vad det brukar kosta med ett IPTV abonnemang. Den stor skillnaden mellan dessa två, kan du läsa mera om i vårat bäst i test. Båda dessa priserna på IPTV-abonnemang är utan IPTV-box, och utan ett VPN-skydd som du får köpa till på NordVPN t.ex.

Monster IPTV
799kr 6 MÅNADER
  • 15.000 kanaler
  • Stödjer VPN:er
  • Bra Recensioner
  • Enkel betalning
Monster IPTV
1299 kr 12 MÅNADER
  • 15.000 kanaler
  • Stödjer VPN:er
  • Billigast IPTV
  • Enkel betalning

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss och hotat med böter. Sök på ”Monster IPTV” på Google så hittar du dem där.

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till denna återförsäljare på ”IPTVKINGS.se” under fliken ”bäst i test” hos dem.

Vad får jag med i priset när jag köper IPTV?

IPTV-tjänster erbjuder endast själva IPTV-kanalerna, allt annat som IPTV-app och VPN-skydd får du skaffa själv. När du köpt ditt abonnemang, så får du en så kalla m3u kod. Det är denna koden som du klistrar in i IPTV-appen, och den som gör att du får tillgång till hela kanallistan. Återförsäljaren kan också vilja veta  vad du har för MAC-adress, om du tänker köra med IPTV-boxar eller på en Smart-TV.

Scroll Up