Överlägg

BÄST I TEST AV IPTV TJÄNSTER

Bästa-IPTV-tjänstenBästa IPTV tjänsten är något vi har utsett ända sedan vi tog och startade denna hemsidan, och aldrig tidigare har det varit så viktigt. Numera finns det flera hundra olika tjänster du kan välja på, där en del är bra och andra rena bedragar sidor. Våran testvinnare av årets bäst i test IPTV. I år har vi valt att ha samma iptv tjänst som förra året, då det fortfarande inte finns någon riktig utmanare i Sverige.

DEN BÄSTA IPTV FÖRSÄLJAREN 2021

Monster-IPTV

Monster IPTV är utan tvekan bästa återförsäljaren utav IPTV abonnemang, med allt du kan önska. Du har hela utbudet från kanalerna Cmore, Dplay, ViaSat + 15.000 andra tv kanaler från hela världen. Du får också utbudet från Netflix, HBO, Disney plus och många andra streaming tjänster. Utöver detta ingår ca 45.000 filmer (VOD) video on demand som du alltid kan se.

 Tänk på att du ALLTID ska köpa till en VPN. I takt med att myndigheterna runt om i Europa och USA har tagit tag i det här med olaglig TV, så har razziorna avlöst varandra. Var inte korkad och chansa, för dem kan kosta dig många miljoner. Och med tanke på att själva IPTV abonnemanget är så billigt ihop med en VPN tjänst som skyddar dig från att åka dit, så är det bara riktigt dumsnålt!

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss och hotat med böter. Sök på ”Monster IPTV” på Google så hittar du dem där.

AliExpress är en global marknadsplats, där du kan köpa allt mellan himmel och jord. Naturligtvis kan du också köpa IPTV-abonnemang via dem, vilket är snorbilligt. Dock så är det inte alla som är bra, och det gäller att se upp lite med vilken man väljer. Den återförsäljaren som vi tycker är bäst på Ali hittar du att köpa här, och den kostar dig ca 170 kr. Det finns billigare alternativ, men dessa ligger på servrar som är lite för långsamma, och du kommer få det med lagligt värre. När du handlar via Ali, så ska du alltid köpa till en VPN. Tyvärr tar man bara betalt med vanliga betalningsmetoder. Detta är enkelt, men lika enkelt för polisen att också spåra vilket betyder att det är inte lika säkert utan VPN.

Scroll Up