Överlägg

BÄST I TEST AV IPTV TJÄNSTER

Bästa-IPTV-tjänstenBästa IPTV tjänsten är något vi har utsett ända sedan vi tog och startade denna hemsidan, och aldrig tidigare har det varit så viktigt. Numera finns det flera hundra olika tjänster du kan välja på, där en del är bra och andra rena bedragar sidor. Våran testvinnare av årets bäst i test IPTV. I år har vi valt att ha samma iptv tjänst som förra året, då det fortfarande inte finns någon riktig utmanare i Sverige.

DEN BÄSTA IPTV FÖRSÄLJAREN 2020

Billigaste-IPTV-återförsäljaren

AliExpress är en global marknadsplats, där du kan köpa allt mellan himmel och jord. Naturligtvis kan du också köpa IPTV-abonnemang via dem, vilket är snorbilligt. Dock så är det inte alla som är bra, och det gäller att se upp lite med vilken man väljer. Den återförsäljaren som vi tycker är bäst på Ali hittar du att köpa här, och den kostar dig ca 170 kr. Det finns billigare alternativ, men dessa ligger på servrar som är lite för långsamma, och du kommer få det med lagligt värre. När du handlar via Ali, så ska du alltid köpa till en VPN. Tyvärr tar man bara betalt med vanliga betalningsmetoder. Detta är enkelt, men lika enkelt för polisen att också spåra vilket betyder att det är inte lika säkert utan VPN.

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till denna återförsäljare på ”IPTVKINGS.se” under fliken ”bäst i test” hos dem.

Scroll UpScroll Up