Webbplatsens överlägg

IPTV BOXAR & MEDIASPELARE

IPTV-BOXIPTV Box är bryggan mellan internet och din TV-apparat, för dig som inte har en smart-tv. För att se på IPTV-kanaler behöver du vara uppkopplad mot internet, vilket gamla tv-apparater inte kunde. Detta ör det som IPTV-boxen löser åt dig, och skall därför ses som bryggan i mellan.

För dig som redan har internet anslutning i din TV, så behövs alltså inte IPTV-boxar, men det kan vara en fördel att ha det till dem. IPTV-boxarna gör det nämligen otroligt enkelt att bläddra mellan kanalerna, vilket annars är lite halvt bökigt utan en IPTV-box. Dessutom kan du använda din box som en av webbläsare & koppla in tangentbord och mus till den.

BÄSTA & BILLIGASTE IPTV-BOX 2020

IPTV-boxen-TVIP

TVIP är den ultimata IPTV-boxen för pengarna, du får verkligen allt i denna lilla boxen. Att så mycket ryms i ett så litet skal är helt otroligt, och detta är också av förklarliga själ den IPTV-box flest rekommenderar också. Spela upp i 4K, Wifi,  Snabb processor och hur mycket som helst till! Om vi bara fick ta med oss en endaste box till en öde ö, så skulle det vara denna!

Bäst-av-alla-IPTV-boxar

Minix IPTV-box U9 kan inte annat än anses som det värsta inom IPTV-boxar du kan köpa för pengar.  Anledningen till att vi inte tycker det är den bästa av IPTV-boxarna, är priset. Den kostar nästan dubbelt så mycket, vilket vi kanske inte tycker att den är värd. Men helt klart en riktig värsting för dig som enbart vill ha den bästa IPTV-boxen på marknaden!

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till denna återförsäljare på ”IPTVKINGS.se” under fliken ”BOX” hos dem.

Scroll Up