Webbplatsens överlägg

INSTALLERA IPTV

Steg 1: Ladda ner IPTV app

Mest populära appen för iptv heter IPTV Smarter PRO. Den kan du ladda ner här till din Android enhet. Om du istället har Win/iOS (iPhone/Mac) & en smart-tv, så ska du istället ladda ner denna appen.

IPTV DEV PRO

Det finns flera olika IPTV appar som du kan ladda ner till din telefon, smart-tv och dator m.m. Den mest populära heter IPTV Smarter PRO, och den kan du hitta till det flesta olika enheterna i deras app butiker. Skulle inte just denna finnas, så kan du ladda ner en annan, då dem är i princip samma sak alla iptv-apparna.

Några av dem kostar dig 20 kr eller liknande, men det flesta finns också i gratisversion som funkar bra den också. Skillnaden brukar oftast vara att du i en premium version av appen kan se på 2 matcher samtidigt osv.

Steg 2: Skaffa ett VPN-skydd

Innan du köper dig en IPTV-tjänst eller skapar ett konto i IPTV-appen, så skaffar du dig en VPN tjänst. NordVPN är den som alla använder, och funkar till alla enheter. Kostar ett par hundra per år, men skyddar dig ifrån att bli stämd på mångmiljon belopp.

Steg 3: Slå på ditt VPN-skydd

När du installerat NordVPN i din enhet, så väljer du ett land som du vill koppla upp dig emot. Det som händer nu är att din enhet först går via en server i det landet, som får det att se ut som en annan enhet i det landet köper & använder iptv tjänsten. Ingen kan längre se att det är du!

Steg 4: Köp ditt IPTV-abonnemang

Under våran sida bäst i test hittar du det IPTV-tjänster som vi rekommenderar. Där har du alternativet att köpa via Fiverr vilket är väldigt billigt, och enkelt att betala via. Eller att du köper från MonsterIPTV som du kan göra hela köpet HELT anonymt ifrån och betala med Cryprovaluta. Du bör dock ändå ha NordVPN skydd oavsett vilken du än väljer att köpa.

Steg 5: Klistra in m3u koden

Skapa Konto

Skapa ett konto i IPTV appen

Innan du kan ladda in listan med tv-kanaler & filmer, så behöver du skapa ett konto i appen. Fyll i det nödvändigaste, och klicka dig vidare. (Detta steg kan variera lite från app till app)

Ladda in m3u

Skapa ett konto i IPTV appen

Klicka på kanppen ”Load Your M3U Playlist”, och sedan kan du klistra in M3U länken du fick från IPTV-återförsäljaren du köpte ditt abonnemang ifrån. Nu är det klart och du kan nu se på alla TV-kanaler & filmer.

Scroll Up